Wat leer je in de workshop vrouwen verleiden?


De Workshop vrouwen verleiden is onder verdeeld in verscheidende onderdelen / hoofdstukken en leert jou van A tot Z om goed te
worden met vrouwen versieren en veroveren.

workshop vrouwen verleiden
De workshop vrouwen verleiden leert JOU een meester te worden met vrouwen versieren, in een logische en verhelderende volgorde.

 

Hoofdstuk 1: De verschillen tussen mannen en vrouwen.
Vrouwen zijn nou eenmaal anders dan mannen, en reageren ook vaak anders. Meestal denken wij dat we de juiste dingen doen of zeggen tijdens versieren, maar de praktijk leert ons juist dat het vaak tegenovergesteld overkomt.

Cruciaal is dan ook om eerst goed te snappen hoe vrouwen in elkaar zitten, denken, handelen, doen en waar ze wel en niet op reageren of getriggerd door raken.
Zodra je dit goed snapt wordt alles ook ineens een stuk logischer.

Hoofdstuk 2: Zelfbeeld en zelfvertrouwen.
Dit is een heel belangrijk hoofdstuk van de workshop vrouwen verleiden en leert jou vooral om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat is normaal gesproken niet zo makkelijk te leren maar ik heb een snelle manier bedacht waarbij je een flinke dosis zelfvertrouwen kan krijgen in een korte tijd, wat echt cruciaal en noodzakelijk is als het gaat om vrouwen versieren.

Hoofdstuk 3: Lichaamstaal, en hoe jij de juiste lichaamstaal kan “spreken”.
Lichaamstaal is de grote sleutel als het gaat om verleiden en om spanning op te bouwen om haar te veroveren. Met een goede lichaamstaal versier je vrouwen bijna vanzelf. Ik leer jou de juiste houding die een onweerstaanbare aantrekkings-kracht creëert.

Hoofdstuk 4: De meest veelvoorkomende fouten.
Van fouten kan je juist zoveel leren. Ik leg je uit wat de meeste mannen fout doen en vertel je ook waarom het niet werkt. Leer van deze fouten in mijn workshop vrouwen verleiden en maak ze zelf nooit meer.

Hoofdstuk 5: Hoe je een gesprek moet voeren.
Hoe je haar aanspreekt, waar je het wel en niet over moet hebben, alles om een gesprek gaande te houden, en hoe je spanning in een gesprek kan blijven houden zodat ze aan je lippen blijft hangen.

Hoofdstuk 6: Verleiden.
Want met alleen een leuk gesprek zal je waarschijnlijk weer in de “friendzone” belanden. Dit hoofdstuk gaat vooral over hoe je een goed gesprek omzet naar duidelijke verleiding met als doel haar te veroveren. Dit is het hoofdstuk waar je de vrouw daadwerkelijk versiert.

Hoofdstuk 7: Succesvol internet daten.
Hoe je ervoor zorgt dat jouw profiel opvalt, wat je wel en niet moet doen op een dating site en hoe je binnen 5 minuten een date kan regelen op bijvoorbeeld Tinder of Lexa. Ik leer hoe je ervoor zorgt dat je berichtjes wel beantwoord worden en dat je niet meer genegeerd wordt.

Hoofdstuk 8: Versieren op straat.
Oftewel day gaming. Eigenlijk overal waar je komt komen mooie vrouwen, toch denken we bij versieren vaak alleen aan bars en clubs, waarbij de concurrentie dus ook moeilijk groot is. Op straat versieren vraagt om een andere aanpak, en ik leer je hoe je een date regelt met die mooie vrouw in de supermarkt, in de Ikea, in de speeltuin of waar dan ook.

Zin om je leven totaal te veranderen in een zelfverzekerd leuk leven vol mooie vrouwen?

Wacht dan niet langer en geef je nu op. Ter introductie is de workshop vrouwen verleiden nu maar 299 euro en daar krijg je gratis de nightgame bootcamp bij!

Meld je hier aan voor de workshop en leer hoe je de mooiste vrouwen aan je voeten krijgt!

Klik hier om te kijken of de workshop ook voor jou geschikt is.