Combi voordeel!

Nu Combi voordeel, Gratis nightgame bootcamp bij mijn workshop!
drukwerk-giftbox-kado

Waarom? Omdat ik besloten heb om mijn workshop gratis uit te breiden met een Nightgame Bootcamp.

Deze Nightgame Bootcamp zou eigenlijk een los product worden maar ik heb besloten om deze voor de eerstvolgende workshop bij elkaar te zetten, gratis en voor niks!

Wat houdt dat precies in?

Overdag krijg je dus mijn volledige workshop vrouwen versieren, wat bestaat uit ongeveer 8 tot 10 uur theorie. Alles wat ook maar met vrouwen verleiden te maken heeft komt voorbij.

Lees hier meer over de workshop!

In de Avond gaan we dan eerst wat eten, en dan gaan we ons klaarmaken voor het nachtleven waarbij ik jullie coach. Ik ga jullie moed inspreken, vertellen wat jullie goed en niet goed doen, en vooral jullie “pushen” om op vrouwen af te stappen.
Je gaat in de avond vele vrouwen aanspreken en zo leer je in de praktijk heel snel om over je angsten heen te komen! Ik help je daarbij, en ik zorg dat het totaal niet eng voor je is maar juist leuk!

Alles wat je overdag hebt geleerd kan je nu gelijk in de praktijk brengen! De beste en snelste manier om dit onder de knie te krijgen.

Alsof dat nog niet genoeg was, krijg je daarna ook mijn boek waarin alles staat beschreven van ruim 100 pagina’s vol waardevolle informatie.

Meer heb je niet nodig! Thats it.

Geen e-book hoef jij ooit nog te downloaden, geen coach te huren, filmpje te kijken of nog nodig.

Dit is completer dan compleet!

En om het helemaal leuk te maken, het is niet duur!

De workshop kost normaal gesproken 350 euro zoals je misschien al weet. De Nightgame bootcamp zou normaal gesproken 250 euro kosten, dus samen bij elkaar praat je over 600 euro.

Maar dat hoef je niet te betalen. Want 600 euro vind ik persoonlijk best veel voor coaching. Sterker nog, ik ga de prijs eenmalig lager doen dan standaard workshop

Je krijgt voor dat lage bedrag:

  • Mijn volledige workshop,

  • Mijn Nightgame Bootcamp,

  • Mijn boek

  • Levenslange ondersteuning plus toegang tot een geheime facebookgroep en dat alles voor maar 299 euro!


Let wel, deze prijs geldt alleen voor de workshop op
Zaterdag 16 april
en daarna gaat alles weer terug naar zijn normale prijzen.


Dus jij hebt nu de keuze om voor 299 euro jouw probleem met vrouwen versieren voorgoed tot het verleden te laten, of…… je doet het niet en heb je na een paar lange jaren actief bezig te zijn geweest hetzelfde wat andere cursisten in 1 dag hebben bereikt, de keus is aan jou 😉

Slimme mensen klikken nu hier!

Bekijk het filmpje hieronder voor meer info over de workshop