Over dating coach Joshua Stone van vrouwenkrijgen.nl

Dating coach joshua StoneDating coach Joshua Stone, aangenaam!

Maar laat ik eerst eens vertellen hoe ik, Joshua Stone, dating coach ben geworden, of eigenlijk liever gezegd hoe ik daar ingerold ben.

In mijn tienertijd had ik geen meisjes, en ik had echt geen flauw idee van hoe je meisjes moest versieren. Vrienden van mij hadden wel vaak meisjes maar ik bleef tot op mijn 18’de maagd, en zoenen had ik toen ook nog nooit gedaan.

Toen ik 18 was werd ik ineens gezoend door een meisje die daarna gelijk  ook maar 1,5 jaar mijn vriendin bleef. Zij moet me wel gezoend hebben want ik had dat toen echt nooit gedurfd. Maar goed, schijnbaar vond ze me leuk en we werden een stel.

In die 1,5 jaar relatie met haar kreeg ik veel zelfvertrouwen en toen het uit ging had ik wel af en toe meisjes. Ik deed het niet slecht maar zeker ook niet goed. Het was meer toeval of geluk dan dat ik er echt grip op had, het gebeurde, of het gebeurde niet, er zat geen logica in.

Ik kreeg daarna een lange relatie, inmiddels 2 kinderen verder, en dat liep uiteindelijk na 13 jaar stuk. Ik had mezelf toen voorgenomen om nooit meer voor een vrouw te kiezen……Maar dat plan ging niet op, want ik werd verliefd op een veel jongere bloedmooie meid met een figuur waar menig man alleen van kan dromen!

We hadden gouden tijden en mijn leven was top! We hielden vreselijk veel elkaar en op een dag stapt ze ineens op. Ik lag helemaal zwaar in de kreukels en meer rock bottom dan toen kende ik niet eens.

Instinctief ga je op zoek naar wat je kwijt bent, en dus ging ik dating sites op en ging ik veel uit, maar werd ik iedere keer volkomen genegeerd en standaard afgewezen. En dat door vrouwen die echt in de verste verte niet op mijn ex leken qua schoonheid. Dat gaf een gigantische deuk in mijn ego en wat ik ook probeerde, ze trapten er niet in. Ik bestond niet meer voor vrouwen…auw!

Toen ben ik mijzelf gaan verdiepen in de wereld die gaming heet.

De wereld van het vrouwen versieren, en ik probeerde dit grote mysterie op te lossen. Ik wilde begrijpen waarom het niet meer lukte en hoe ik hier beter in kon worden.

Ik heb heel veel gelezen, gezien en geprobeerd, geëxperimenteerd en ben honderden keren op mijn bek gegaan in de  afgelopen jaren. Langzaam maar zeker begon ik het te snappen en kreeg ik meer succes. Ik was toen nog niet bezig om dating coach te worden maar ging me er steeds meer in verdiepen.
Nu ben ik op het punt dat ik sporadisch een nacht alleen slaap, bieden de dates zich zelf aan, en weiger ik er een hoop simpelweg door tijdgebrek. Waar ik ook kom nu, ik wordt opgemerkt, en is mijn seksleven drukker dan ooit.

Dit was het punt waarop ik besloot dating coach te worden en begon alles op te schrijven en bouwde een super effectieve workshop.

De mooiste vrouwen lopen nu met me weg, terwijl ze me eerst niet eens zagen staan!

Ik ben overigs geen knappe man. Ik heb best een ernstige huidziekte en helaas op wisselende dagen ook vol in me gezicht.
Wat eigenlijk wel fijn is want bij een hele knappe dating coach denk je al gauw, jaja….

Vrouwen zien mij als een zeer aantrekkelijk man tegenwoordig, en ik ga jou de tijd en energie besparen die ik nodig heb gehad om te leren wat ik nu weet en beheers.

Want, het zit hem niet in knapheid! Ik heb als dating coach ontdekt wat echt werkt, en mijn theorie wijkt wel wat af van de meeste dating coaches! Ik geloof namelijk niet alleen in trucjes, want ze werken pas als JIJ zover bent, en dat is iets wat men vaak lijkt te vergeten.

Veel dating coaches leren je wel van alles, maar zijn er zelf vaak niet eens zo goed in. Ik weet precies wat wel en niet werkt, puur uit de praktijk! Ik heb een belachelijk aantal vrouwen gehad, en er zullen er nog vele komen. Maar hoe anders kan ik je dit leren? Theorie is machtige kennis, maar helemaal niks waard zonder resultaten of praktijk.

Geen zorgen, je bent in goede handen bij een doorgewinterde dating coach nu!

Mijn resultaten op “jaar” basis zijn een stuk hoger dan wat een gemiddelde man in zijn hele leven mee maakt.

Ik leer jou als dating coach hoe jij daar ook kan komen, en voor een belachelijk lage prijs.

80% van de mannen heeft geen flauw idee hoe ze een vrouw moeten versieren, en die andere 20% heeft wel heel veel succes.
Het mooie hieraan is dat de concurrentie dus erg klein is en zodra je dit beheerst zullen je succes verhalen enorm vergroten.

Zo ben ik eigenlijk in deze wereld gerold als dating coach en met succes. Afwijzing gebeurt me nagenoeg eigenlijk nooit meer en het allerbeste is toch wel dat ik kies met wie ik naar huis wil gaan. (lees: de leukste, de knapste)

En dat ga ik je allemaal leren in deze workshop! Want een leven met vrouwen is gewoon 100 keer leuker.

Meld je nu aan voor de workshop!