Wat is de site vrouwenkrijgen.nl

Welkom bij de site vrouwenkrijgen.nl

Veel mannen hebben tegenwoordig flinke problemen met die schijnbaar “onmogelijke” vrouwen te versieren. Wat je ook doet of probeert, het wil maar niet lukken! De keren dat het wel lukt is het vaak meer geluk dan wijsheid..


Alleen net zoals auto rijden, fietsen en alle andere dingen die je hebt geleerd, kan je dit jezelf ook prima aanleren!
Want vrouwen versieren is namelijk helemaal niet moeilijk! En daar hoef je zelfs helemaal niet knap voor te zijn! Want dat laatste is wel zo’n beetje de allergrootste misvatting wat omtrent het “versieren”.

Herken je jezelf in onderstaande punten?

·      Kom je altijd maar weer in die “friendzone” terecht?
·      Weet je niet wat je moet zeggen als je een vrouw aanspreekt?
·      Wordt je verlegen als een vrouw naar je kijkt of lacht?
·      Denk je dat je niet goed genoeg bent voor een vrouw?
·      Verpest je het iedere keer als het tot bijna daten toe komt?
·      Lijken vrouwen je totaal niet te zien staan?
·      Heb je het idee dat de hele wereld sex heeft behalve jij?
·      Krijg je op dating sites amper reacties terug?
·      Vrouwen vinden je wel aardig maar daar blijft het dan wel bij?
·      Denk je dat je niet knap genoeg bent?
·      Ga je vaak teleurgesteld naar huis na een avond stappen?
·      Word je onzeker van vrouwen versieren?

 

Dan heb ik goed nieuws voor je! Want dit alles kan ik voor jou veranderen naar een compleet ander leven waarbij succes met vrouwen standaard is, waarbij afwijzing eigenlijk bijna nooit meer voorkomt en waarbij je misschien wel blij bent dat je een keer een nacht alleen slaapt!

Er zijn meer versier of dating coaches in Nederland en ik zal zeker niet ontkennen dat ze geen gelijk hebben, alleen slaan ze in mijn ogen vaak een hele grote stap over. Natuurlijk, het is waar wat ze zeggen, wat in grote lijnen neerkomt op dingen als “je moet het gewoon doen, gewoon erop afstappen en niet bang zijn om te falen”, daar hebben ze ook helemaal gelijk in, MAAR!!! Als je niet zo bent, dan geloof ik ook niet dat je dat “zomaar” na een peptalk zoiets ook daadwerkelijk echt gaat doen.

Tijd voor een geheel andere aanpak dus!!

In mijn workshops leer je niet alleen hoe je een vrouw aanspreekt en hoe je haar het snelst kan veroveren, maar vooral ook hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je ook geen angst meer hebt om vrouwen aan te spreken.
Dit doe ik via een andere methode dan de meeste coaches, want ik geloof pas dat je dat gaat doen op het moment dat jij je er sterk en zelfverzekerd genoeg bij voelt. Daarom leer ik je niet alleen het versieren, maar ook hoe jij zo ver kan komen. Want weten en doen zijn vaak 2 totaal verschillende dingen.

In mijn workshop leer je onder andere:

 • Hoe je een aantrekkelijke man wordt voor vrouwen
 • Hoe jij een berg van zelfvertrouwen krijgt
 • Hoe je effectief vrouwen aanspreekt
 • Wat je wel, en wat je niet moet zeggen
 • Hoe je voorkomt dat je weer in de “friendzone” beland
 • Hoe je binnen 5 zinnen een date kan regelen
 • Hoe je een afwijzing omdraait naar succes
 • Hoe je knappe vrouwen kan versieren
 • Hoe je succesvol wordt met internet dates en bijvoorbeeld op Tinder en andere dating sites
 • Hoe je een vrouw snel in bed krijgt
 • Hoe jij onweerstaanbaar voor vrouwen wordt en waar vele afwijzingen tot het verleden behoort.

Kortom, hoe jij gewoon een echte baas wordt met vrouwen! 

Deze workshop geeft je alles dat nodig is om in een korte tijd van vele afwijzingen naar een echte womanizer te transformeren.Je krijgt daarbij ook mijn boek waarin alles nog eens duidelijk vermeld staat, geen lange onnodige zinnen maar gewoon een duidelijke uitleg en makkelijke leesbare taal!Daarnaast krijg je ook van mij tips na het volgen van de workshop via de mail en Facebook, en mag je me altijd vragen stellen als je een vraag of advies nodig hebt.

Dat is zeker wel heel erg duur?
Nee! Dit alles kost totaal maar 350 euro. Dat is een stuk lager dan de meest soortgelijke workshops in Nederland!Dat is het zelfde bedrag als een paar keer goed stappen, alleen dan de volgende keren wel met succes!

“Hoeveel is zoiets je waard om je droomvrouw tegen te komen en dat je haar ook daadwerkelijk kan versieren? Ik durf te wedden dat je daar duizenden euro’s voor over hebt, maar dat hoeft helemaal niet!

Daarnaast zit de waarde van deze workshop hem niet zozeer in jouw toenemende successen met vrouwen.
Je zal zien dat het vrijwel alles ten goede komt, je werk, sociale contacten, iedereen zal je graag zien komen en je graag uitnodigen op feestjes.Kijk bij de agenda voor de data ‘s  en waar we de workshops plaatsvinden en geef jezelf meteen op.
2015 wordt dan het jaar voor jou waarin de eenzame nachten tot het verleden behoren, waarin je seks met mooie vrouwen niet op je scherm ziet maar vanuit jouw eigen ogen met jezelf in de hoofdrol! Want zeg nou zelf, wie wilt dat nou niet?

Ongeveer ruim 80% van de mannen heeft geen flauw idee hoe ze vrouwen moeten versieren en maken bijna nooit wat mee. De andere 20% maakt juist heel veel mee. Welke kant kies jij?

De workshop is bedoeld om beter te worden met vrouwen, wat jij met de verkregen kennis doet beslis jezelf.
De een zal het gebruiken om een lieve vriendin te vinden, de ander om zoveel mogelijk seks te hebben met zoveel mogelijk mooie vrouwen. In mijn workshop leer ik je niet om te liegen of om je als een ander voor te doen. Zelf vind ik dat een nogal lage manier van versieren, en verkleint ook iedere kans op het moment dat ze misschien je nieuwe liefde zou worden, want al beginnen met leugens is nou niet bepaald de beste start van een relatie. Soms lees je op andere websites van dating coaches dat je iedere vrouw kan krijgen, maar geloof die onzin niet!

Er bestaat ook niet zoiets als de perfecte magische openings zin, of een verborgen truc die vrouwen regelrecht je bed in kunnen lokken. Ook bestaat er geen pilletje die je ineens mega aantrekkelijk maakt, zo werkt het gewoon niet!

Hoe het wel werkt leg ik je precies uit in de workshop.
Ook hoef je je leven niet totaal overhoop te gooien, iedereen snapt dat je goed met vrouwen wordt als jij 7 dagen per week uitgaat, en iedereen daar aanspreekt maar wie heeft die tijd? Precies, niemand! Dat zijn allemaal onrealistische ideeën die nooit gaan gebeuren voor de meeste mensen! En dat hoeft ook helemaal niet!

Het enige dat je nodig hebt is deze cursus, en de wil om er echt aan te gaan werken. Want alleen lezen zal je niks verder helpen, daarom leer ik je hoe je met kleine stapjes al heel snel grote stappen kan maken. Ik ga ervoor zorgen dat jij snapt en begrijpt hoe jij vrouwen makkelijk kan versieren. Wacht niet langer, je hebt nu de kans om je hele leven een stuk leuker en spannender te maken, de keuze is aan jou!Daarom, geen zorgen, ik ga het jou leren in een dag, en vanaf die dag zal jou leven er anders uit gaan zien!
Je Playstation zal waarschijnlijk verstoffen daarna! 😉

Meld je nu aan voor de workshop

Klik hier om te lezen wat je allemaal in mijn workshop leert.