Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen

Hoelang duurt de workshop?
De workshop duurt ongeveer 6 -8 uur. Het is heel veel informatie, maar om het makkelijker te maken krijg je daarnaast mijn boek waarin je alles op je gemak nog eens na kan lezen.

Ik ben totaal niet knap, heeft die workshop dan voor mij nut?
Ja, absoluut. Je hoeft namelijk niet knap te zijn om vrouwen te versieren, hoewel een knap uiterlijk natuurlijk in je voordeel kan werken. Ik leer jou een aantrekkelijke man te zijn, en dat heeft voorrang boven uiterlijk voor de meeste vrouwen.

Ben ik een meesterversierder na de workshop?
Ja, zodra je de deur uit loopt ben je een soort van Don Juan gelijk 😉 Uiteraard niet, maar je weet wel hoe het werkt, en wat je precies moet doen om daar te komen. Ik geef je de weg, de route, de auto, jij zelf mag bepalen in welk tempo je die weg gaat berijden.

Als ik nog vragen heb, kan ik die dan stellen ook na de workshop?
Ja, iedereen die bij mij de workshop heeft gevolgd mag altijd daarna me contacten met vragen, de leukste pik ik er tussen uit en zet ik op de facebook pagina, zodat je daar ook nog dagelijks gratis tips krijgt.

Kan ik ook privé coaching krijgen?
In principe wel, maar ik raad aan om eerst de workshop te volgen, eventueel indien nodig kan je altijd nog zoiets besluiten.

Dus ik leer in de workshop hoe ik vrouwen moet versieren?
Ja, maar je leert nog veel meer dan dat. Niet alleen hoe je vrouwen kunt versieren, maar tevens hoe je het beste uit je eigen leven haalt. Tevens verandert ook je hele leven op een positieve manier zodra je mijn lessen ook daadwerkelijk gaat toepassen.

Moet je jong zijn voor de workshop?
Nee leeftijd is totaal niet belangrijk, en is toegankelijk van jong tot oud.

Of je nu 18 bent en wekelijks vaak gaat stappen, of al dik in de 50 bent en meer actief bent op bijvoorbeeld dating sites, ik leer je hoe je een vrouw moet versieren, leeftijd heeft daar niks mee te maken.

Moet ik veel doen om goed te worden met vrouwen?
Je moet het eerst snappen hoe het werkt, dat is stap 1, daarna zal je die kennis moeten toepassen.
Hoe vaker je dat doet, des te beter je resultaten.
Alleen de workshop volgen om vervolgens er niks mee te doen zou bloedzonde zijn. Tenslotte wil je ook die knappe vrouwen verleiden en in de ochtend mee wakker worden.

Is deze workshop vrouwvriendelijk?
Absoluut! Ik leer je niet om te liegen, je hoeft je ook niet voor te doen als een ander persoon, ik leer je wat vrouwen aantrekkelijk vinden en hoe ze een man graag zien. Vrouwen vinden het juist fijn als mannen snappen hoe het werkt en kunnen niet anders dan een zelfverzekerde man waarderen die precies weet wat hij doet en wat hij waard is.

Wat jij met deze kennis doet bepaalt meer wat wel of niet vrouwvriendelijk is, echter ik motiveer niet om cursisten om wannabe players te worden, maar juist echte mannen waar vrouwen een serieuze zwak voor hebben.

Ik weet genoeg, waar kan ik me opgeven?
Heel verstandig, meld je hier aan, en zeg het je vrienden.