De NASA en vrouwen verleiden

Ik hoor je nu al denken, wat heeft de NASA in hemelsnaam te maken met vrouwen verleiden?

vrouwen verleiden in de ruimte Toen Amerika bezig was met hun ruimte programma zo rond 1950 kwamen ze voor een dilemma te staan. Hoe kon je aantekeningen maken in de ruimte, waar immers geen zwaartekracht aanwezig was?
Een pen werkte namelijk niet zonder zwaartekracht, de inkt kwam er niet uit.

Laptops en smartphones bestonden toen natuurlijk nog niet, maar met pen schrijven ging daar dus niet in het luchtledige en er moesten toch veel aantekeningen gemaakt worden.

De NASA heeft toen ongelofelijk veel geld (lees miljoenen) geïnvesteerd aan research hoe ze dit probleem konden omzeilen.

Uiteindelijk werd het een pen die heette de “Fisher space pen“, uitgevonden in 1960 en de NASA kocht er 400 stuks voor 6 dollar per stuk…

De Russen hadden ook hun eigen space programma en nadat de pen was uitgevonden vroegen de Amerikanen aan de Russen hoe zij dat nou eigenlijk deden, en het antwoord was verrassend! Ze gebruikten gewoon een potlood…Want die deed het overal, koud of warm, met of zonder zwaartekracht.

Wat is nu het moraal van dit verhaal?
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

Mannen zijn bereid om ver te gaan voor vrouwen, kopen een grote dure auto om zo vrouwen te verleiden, betalen veel geld aan datingsites, lezen hier en daar tips van verschillende dating coaches, en het levert ze over het algemeen geen ene vrouw meer op.

Zo blijven ze hun hele leven doorworstelen in de hoop die ene leuke vrouw te treffen en te veroveren maar meestal wijst ze hem af, en gooit hem weer in de zoveelste Friendzone…

Ze kiezen de moeilijke route, terwijl het ook gewoon makkelijk kan, waarom begrijp ik ook niet. Ze lijken liever te geloven in hun eigen methodes die maar niet werken, vrouwen verleiden lukt maar niet maar verwachten misschien dat het op een dag dat wel doet…..Gewoon uit zichzelf. Maar dat gaat dus niet gebeuren!

Er is echter wel een workshop dag die dat alles wel in 1 keer kan veranderen.

Mijn workshop is compleet, duidelijk, no nonsense en alles wat je nodig hebt om goed te worden met vrouwen, gegarandeerd! Geen e-book, tips of iets ook nog maar nodig. Compleet, duidelijk, snel en in 1 dag weet jij wat je moet doen om goed te worden in vrouwen verleiden.

De vraag is nu aan jou, ga jij het zoals de Amerikanen doen, of kies je voor de snelle goedkope en succesvolle methode?

Klik hier om naar de workshop te gaan en leer vrouwen verleiden!

Reacties zijn altijd welkom trouwens!

2 comments on “De NASA en vrouwen verleiden”

Geef gerust een reactie